Gå til innholdet
Medlem av Elkonor — din landsdekkende elektrikerkjede

Bytte sikringsskap, 10 kurser

Utdaterte sikringsskap kan være farlige. Det er viktig at "husets elektriske hjerte” fungerer som det skal – på en trygg måte. Jordfeil, kortslutning og overbelastning er forhold som kan utvikle seg til brann. Det er det viktig å unngå.


15.312,-
Ink. mva og montering
Kjøp
-1+

Beskrivelse

Sikringsskap er for mange ikke det første man tenker på under normalt vedlikehold av huset, men det er likevel et viktig knutepunkt i huset ditt som sørger for at alt fungerer som det skal - på en sikker måte.

Utdaterte sikringsskap kan være farlige. Jordfeil, kortslutning og overbelastning kan føre til gnister, lysbuer og andre forhold som kan utvikle seg til brann. Flere av brannene som forekommer i Norge skyldes nettopp hendelser relatert til sikringsskapet. Derfor er det viktig å være ekstra nøye med "husets elektriske hjerte".

Forutsetninger

  • Komplett sikringsskap med 10 jordfeilautomater, overbelastningsvern og overspenningsvern
  • Forutsetter utenpåliggende skap eller at veggen er åpnet og at eksisterende rør er fleksible. Forutsetter at eksisterende inntakskabel, jording og kursføringer kan benyttes og er i henhold til forskriftenes krav.
  • Prisen inkluderer inntil 20 km kjøring.

Varme

Digital termostat med LCDdisplay

Digital termostat med LCDdisplay

Microtemp MTC3 er en "alt-i-ett" termostat og regulator med stort, bakgrunnsbelyst og lettlest display. MTC3 er utstyrt med 2-polet bryter og innebygd timer for sparetemperatur med 4 valgfrie programmer og frostsikring. Monteres i standard veggboks eller direkte på vegg med påveggskappe. Termostaten kan styre inntil 3600W (16A) direkte. Ved større belastninger kan MTC3 styre kontaktorer

Gulvføler er inkludert.

2.812,-
Ink. mva og montering
Les mer og kjøp